Rejser til Kap Verde

Kap Verdes endeløse strande og solsikre klima passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. Du kan gå i timevis langs de lange strande, pløje dig gennem dine feriebøger under en parasol, windsurfe, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter til lands og til vands. Med TUI flyver du til Sal (nonstop) eller Boavista og bor på hoteller med den bedste strandbeliggenhed. Læs mere

Kap Verdes endeløse strande og solsikre klima passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. Du kan gå i timevis langs de lange strande, pløje dig gennem dine feriebøger under en parasol, windsurfe, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter til lands og til vands. Med TUI flyver du til Sal (nonstop) eller Boavista og bor på hoteller med den bedste strandbeliggenhed.

Vælg din favoritø
Øerne Boavista og Sal er vores solsikre magneter i Kap Verde. Her rejser flere og flere til, der vil opleve noget nyt og samtidig bo godt. Du kan vælge mellem flere store resorthoteller for familier, hvor der altid er noget at foretage sig. Men også til mindre bed and breakfast nær hverdagslivet.

Boavista
Den fredelige og solrige ø Boavista har strande med masser af plads. TUI "opdagede" øen for ti år siden og er blevet eksperter på Boavista. Vores koncepthoteller ClubHotel Riu Karamboa og Riu Touareg har alt fra store poolområder til restauranter, sjove aktiviteter for børnene og mulighed for at dyrke gymnastik eller spille tennis. Vi tilbyder endnu flere hoteller nær fiskerbyen Sal Rei eller ved øens fineste strand Santa Monica.

Sal
Øen Sals mest charmerende by hedder Santa Maria. Med gode fiske- og skaldyrsrestauranter, små håndarbejdsboder og musikbarer. Vælger du Blue Star Oasis Salina Sea, bor du både nær stranden og centrum.

Rejs en uge eller to
En rejse til Kap Verde er perfekt, hvis du kun vil holde en uges pause fra vintermørket. Da tidsforskellen ikke er så stor, skal du ikke bekymre dig om jetlag. 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger