Boavista

Sandstrande så langt øjet rækker er kendetegnet for Boavista. Den solsikre ø i Kap Verde er perfekt til familier og alle andre, der ønsker en afslappende ferie. Rejser du med TUI kan du bo på de bedste hoteller:  All Inclusive-hoteller som RIU, eller mindre hoteller nær hverdagsligslivet i fiskerbyen Sal Rei. Læs mere

Sandstrande så langt øjet rækker er kendetegnet for Boavista. Den solsikre ø i Kap Verde er perfekt til familier og alle andre, der ønsker en afslappende ferie. Rejser du med TUI kan du bo på de bedste hoteller:  All Inclusive-hoteller som RIU, eller mindre hoteller nær hverdagsligslivet i fiskerbyen Sal Rei.

Strande, surfing og pools
På den rolige, skønne (og solrige) ø Boavista i Kap Verde, kan du vælge mellem de bedste hoteller for enhver smag og pengepung. På strandene er der god plads til alle, og på vores koncepthoteller RIU finder du alt fra store pools til børneaktiviteter og træning. Du kan også tage et kitesurfingkursus eller tage ud på dybhavsfiskeri.

Det perfekte sted at slappe
I den lille søvnige fiskerby Sal Rei havner du midt i lokalbefolkningens dagligdag. Slå dig gerne ned på nogle af restauranterne og bestil krabbe eller grillet tunfisk. Øens mest storslåede strande ligger ved Santa Monica på Boavistas sydlige del. Her ligger vores RIU-hotel midt på stranden.

Vælg det hotel der passer dig bedst

  • ClubHotel Riu Karamboa – en hel lille ferieby med store pools, buffeter, fitness og underholdning. Kun 10 minutter fra lufthavnen. All Inclusive indgår.
  • Riu Touareg – med både aktivitetspools og rolige zoner kun for voksne. Og mad der får topkarakterer af gæsterne.
Vis mindre

Toplister & anbefalinger