Sicilien

Sicilien har både badebyer ved strande, romantiske småbyer og byer, hvor borgerne samles på torveet i aftensolen. Du kan vandre, spille golf og dykke. Og smage på delikatesser fra øens store spisekammer. Blandt vores rejser til Sicilien finder du både familiære små hoteller og aktivitetshoteller. Læs mere

Sicilien har både badebyer ved strande, romantiske småbyer og byer, hvor borgerne samles på torveet i aftensolen. Du kan vandre, spille golf og dykke. Og smage på delikatesser fra øens store spisekammer. Blandt vores rejser til Sicilien finder du både familiære små hoteller og aktivitetshoteller.

Solens mad – og drikke
På Sicilien – Italiens største ø – får du en smagsprøve på alt hvad der er skønt italiensk. Strande med farverige parasoller, kirker med madonnabilleder, trattorier i smalle stræder. Og en madkultur der overgår det meste i verden. Du kan bestille sprøde pizzaer og nyfangede blæksprutter og skaldyr. På den bjergrige ø Sicilien trives vinrankerne, så her produceres mange gode vine.

At foretage sig på Sicilien
Blandt seværdighederne er der ruiner af græske templer i Siracusa, og på en af vores udflugter kan du tage med til Godfathers by, Forza d'Agro. Du kan også tage med på en bådtur til øerne Lipari og Stromboli. Taormina er jo en seværdighed i sig selv, som den ligger som en filmkulisse oppe på en klippe. Her finder du det meste, når det drejer sig om shopping og hyggelige restauranter. 

Vælg rejsemål
Under nedenstående links kan du læse mere om vores rejser til Sicilien – om strande, shopping, forlystelser og de bedste hoteller:

  • Giardini-Naxos – både lavvandede strande og siciliansk hverdagsliv, både lejlighedshoteller og Blue Star med aktiviteter.
  • Cefalu – middelalderstræder, gelaterier og en sandstrand midt i byen.
  • Taormina – romantiske restauranter og en svævebane ned til stranden.
  • Taormina Mare – bydelen ved havet med lidobad og restauranter.
  • Siracusa – isbarer, keramik og antikke seværdigheder. Og vores eget Blue Star-hotel med aktiviteter for store og små.
  • Letojanni – rolig badeby nær Taormina, hvor italierner gerne selv holder ferie.
Vis mindre

Toplister & anbefalinger