Italien

Rejs til Italien, hvis du vil opleve mad, kultur og solrige strande. På Sicilien og Sardinien kan du vælge mellem små badebyer, romantiske steder og en række fine hoteller. Nu har vi endnu flere familievenlige resorts og børnefrie hoteller til to på solrige Sardinien. Læs mere

Rejs til Italien, hvis du vil opleve mad, kultur og solrige strande. På Sicilien og Sardinien kan du vælge mellem små badebyer, romantiske steder og en række fine hoteller. Nu har vi endnu flere familievenlige resorts og børnefrie hoteller til to på solrige Sardinien.

Nyheder på Sardinien
På de fine sandstrandes ø, Sardinien, giver vi dig endnu mere at vælge mellem. Langs Costa Smeraldakysten bor du i havvige med turkist vand. Der er store poolområder, træningsmuligheder og underholdning på vores koncepthoteller TUI Family Life og TUI Sensimar i Budoni.

Byliv i Alghero
På vestkysten ligger den lille charmerende by Alghero. I Porto Conte, lige udenfor Alghero, ligger vores dejlige TUI Family Life med Bamseklubben, træningslektioner og stort fokus på mad og drikke. 

Badning og kultur på Sicilien
På Middelhavets største ø Sicilien, tilbyder vi hyggelige badebyer og den romantiske by Taormina.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger