Italien

Rejs til Italien hvis du vil opleve mad, kultur og solrige strande. En weekend eller en uge i Rom indeholder masser af skøn atmosfære blandt marmorstatuer og isbarer. Om sommeren kan du vælge mellem badebyer, strande og resorthoteller på Sicilien og Sardinien. Læs mere

Rejs til Italien hvis du vil opleve mad, kultur og solrige strande. En weekend eller en uge i Rom indeholder masser af skøn atmosfære blandt marmorstatuer og isbarer. Om sommeren kan du vælge mellem badebyer, strande og resorthoteller på Sicilien og Sardinien.

Rejser til Rom med rutefly
Trods sin størrelse er Rom en af verdens mest romantisk byer. Du kan gå rundt blandt små torve, smukke og slidte barokpaladser, fortovsrestauranter med ternede duge og aftenåbne kirker.

Vores rejser til Rom foregår med rutefly, hvilket indebærer, at du kan bestille en rejse til Italiens hovedstad med fleksibel rejselængde. Hos os finder du hotelleer med en god beliggenhed, hvis du vil nå meget på en weekendrejse.

Sardinien og Sicilien om sommeren
På de fine sandstrandes ø Sadinien har vi meget at vælge mellem i sommerhalvåret. Den charmerende lille by Alghero, badebyer med fine strande og flere små rejsemål langs den mere eksklusive østlige del af øen, Costa Smeralda. På Sardinien ligger to af vores Family Life, koncepthoteller med store poolområder, træning, Bamseklubben og underholdning. På Middelhavets største ø Sicilien kan du vælge mellem hyggelige sol- og baderejsemål og den romantiske by Taormina.

Vis mindre