Tsilivi

Et sikkert kort, hvis du er på jagt efter den bedste familieferie. Lavvandet sandstrand og hoteller med vandrutsjebaner eller minidisco. Her er også et luksuriøst designhotel. Læs mere

Et sikkert kort, hvis du er på jagt efter den bedste familieferie. Lavvandet sandstrand og hoteller med vandrutsjebaner eller minidisco. Her er også et luksuriøst designhotel.

En skøn (og sjov) ferie for både voksne og børn venter i Tsilivi på Zakynthos østkyst. Sandstranden ligger som et to kilometer langt bælte af hvidt sand, og vandet er krystalklart. Servering, barer og vandsport trænges om pladsen. Ønsker du det mere roligt, kan du fortsætte vestpå til Tragaki Beach.

Tsilivi
På hovedgaden og deromkring ligger græske taverner, italienske restauranter, cafeer og butikker med pyramider af frisk frugt og grønt. Her er også en del småbutikker med tøj, sko, tasker og smykker.

Zakynthos som helhed
Zakynthos er en af de smukke joniske øer, som også Kefalonia og Korfu er en del af. Lige som naboøerne har den bjerge dækket af grøn vegetation, men de lyse lavvandede strande med klart blåt vand, er unikke for Zakynthos. Du kan også finde badevige med kalkstensklipper, hvor det er perfekt at snorkle.

Smukke udsigter
Et af vores tips er, at opleve øne med en udlejningsbil. Giri er blot en af øens mange små hyggelige byer, og Zakynthos by, med sin venetianske arkitektur, er også et besøg værd, især hvis du vil shoppe. På vejen kan du standse ved vingårde og butikker for at købe lokale produkter som oste, oliven og solmodne appelsiner. For at spare tid, kan du leje bilen hjemmefra.

Strande og havskildpadder
Zakynthos symbol er den fredede kæmpeskildpadde Caretta caretta, der kommer hertil for at lægge æg om sommeren. Gå ikke glip af den fine strand Gerakas, hvor du bader et stenkast fra et af havskildopaddernes favoritsteder. Ved Smuglerbugten (Smugglers Wreck), åbner de stejle kalkstensklipper sig mod en lagune med turkisblåt vand, hvor et skibsvrag ligger opskyllet i sandet. Du kan kun komme dertil med båd. Du kan til gengæld komme med bil til Dafnistranden (mellem Argassi og Vasilikos).

Udflugtstips
Ørundtur med Smuglerbugten og de Blå grotter
Solnedgangskrydstogt
Pirattur med lege og sjov på skibet
Dagstur til Kefalonia

Husk at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

 

 
Vis mindre

Toplister & anbefalinger