Zakynthos

Zakynthos er kendt for sine lyse, lavvandede strande med klart blåt vand. Men også for grøn natur og store doser græsk charme. Rejser du med familien, kan du vælge mellem Blue Star og mange andre hoteller med aktiviteter og fine poolområder. Men du finder også små personlige hoteller, hvor ejeren har styr på det hele. Læs mere

Zakynthos er kendt for sine lyse, lavvandede strande med klart blåt vand. Men også for grøn natur og store doser græsk charme. Rejser du med familien, kan du vælge mellem Blue Star og mange andre hoteller med aktiviteter og fine poolområder. Men du finder også små personlige hoteller, hvor ejeren har styr på det hele.

Strande for enhver smag
Zakynthos er den sydligste af de Joniske øer, vest for det græske fastland. Naturen er lige så grøn som på naboøerne Korfu og Kefalonia, men på Zakynthos er der også lange sandstrande med lyst, fint sand. Nogle med parasoller og vandsport, andre hvor du kan være helt for dig selv.

Se dig omkring på Zakynthos
Ud over strandene er der masser at opleve. Tag på en bådtur til det strandede skib i Smuglerbugten. Snorkel ved de fantasifulde Blå Grotter, eller tag til Zakynthos by for at frådse i shopping og restaurantliv (her er masser af itralienske resaturanter). Ude i havet ved Laganas, kan du få et glimt af de udrydningstruede havskildpadder Caretta caretta, der kommer til øen om sommerenen for at lægge deres æg. Det er nemt at komme omkring med en udlejningsbil, og på vores udflugter kan du blandt andet komme til Skildpaddeøen eller Kefalonia.

Hoteller til netop dig
Vores hoteller ligger på syd- og østkysten, hvor de bedste strande ligger. På Blue Star bor du direkte ved stranden. Selvfølgelig er der masser af andre hoteller nær stranden. I kategorier fra Lille & hyggeligt til femstjernet De Luxe og Splash-hoteller med egen vandpark.

Vælg mellem seks rejsemål

  • Laganas – øens største strandrejsemål med restauranter, forlystelsesliv og en lang sandstrand.
  • Kalamaki – Rolig og børnevenligt ved den livlige by Laganas
  • Argassi – god beliggenhed til dem, der vil have både strand og by. Tæt på Zakynthos by.
  • Alykanas – ved en sandstrand, hvor havet skifter fra dybblå til turkis, ligger vores Blue Star-hotel
  • Vasilikos – flere fine strande som en perlerække rundt om en halvø i landlige omgivelser
  • Tsilivi – hyggelig ferieby med børnevenlig lavvandet sandstrand

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger