Kokkari

I charmerende Kokkari har man bevaret charmen fra dengang, det var en gammel fiskerby. Her er facaderne hvide og dørene blå som på et postkort. Rullestensstranden er lang og rummelig, og her er småbutikker og mange hyggelige taverner. Flere af hotellerne tilhører vores kategori Lille & hyggeligt, og er blevet mange kunders favorit. Læs mere

I charmerende Kokkari har man bevaret charmen fra dengang, det var en gammel fiskerby. Her er facaderne hvide og dørene blå som på et postkort. Rullestensstranden er lang og rummelig, og her er småbutikker og mange hyggelige taverner. Flere af hotellerne tilhører vores kategori Lille & hyggeligt, og er blevet mange kunders favorit.

Kokkari var oprindeligt en fiskerby på en pynt mellem en lang rullestensstrand og en naturlig havn i en beskyttet bugt. Atmosfæren er bevaret blandt de enkle, græske huse, der ligger mellem moderne hoteller og strandcaféer. Byen er af en størrelse der gør, at man er tæt på det hele.

Hyggelig fiskerihavn
Langs strandpromenaden er der et stort udvalg af barer, restauranter og butikker. Rundt om bytorvet ved den lille fiskerihavn finder du Kokkaris allermest charmerende dele med smalle stræder, hvidkalkede huse, klatrende vinranker og taverner med træstole. Den kilometerlange strand består af rullesten, hvilket gør vandet krystalklart. Derfor tager mange snorkel og maske med på ferie.

Udflugtstips

  • Bådtur til Tyrkiet med besøg i den antikke by Efesos og shopping i Kusadasi
  • Ørundtur til byer, templer, naturlige kilder og vinfabrik.
  • Flere skønne vandreruter

Patmos
Du kan kombinere en uge på Samos med en uge på naboøen Patmos.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger