Rejser til Samos

På Samos er der over 300 strande. Øens profil er hyggelig og ægte græsk, med charmerende byer, rustikke taverner og mange små familiedrevne lejlighedshoteller. Der findes dog også veludstyrede resorthoteller med aktiviteter. Ikke mindst i Pythagorion på sydkysten, hvor du finder vores hotelkoncept TUI Family Life. Læs mere

På Samos er der over 300 strande. Øens profil er hyggelig og ægte græsk, med charmerende byer, rustikke taverner og mange små familiedrevne lejlighedshoteller. Der findes dog også veludstyrede resorthoteller med aktiviteter. Ikke mindst i Pythagorion på sydkysten, hvor du finder vores hotelkoncept TUI Family Life.

Grøn ø med vinproduktion
Samos ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, kun nogle timers bådrejse fra Tyrkiets kyst. Det er en af den græske øverdens grønneste og mest mangfoldige øer. Naturlige kilder i bjergene giver vand til platantræer, olivenlunde, citrustræer og vingårde. Blandt øens specialiteter er en halvsød hvidvin lavet på muscatdruer.

At se og foretage sig på Samos
Samos er en ø med en lang historie. I vores rejsemål Pythagorion på sydkysten kan du både besøge Jomfru Marias helligdom i en dyb grotte og vandre i den antikke vandtunnel Efpalineio Orygma fra 500-tallef f.Kr. I bjergene er der vandrestier, i badebyerne vandsport og bådudflugter. Og vil du opleve endnu mere, kan du kombinere med naboøen Patmos.

Vælg et rejsemål
Under nedenstående links kan du læse mere om Samos strande, ferieudbud og bedste hoteller:

Vis mindre

Toplister & anbefalinger