Lardos

Du skal rejse til Lardos, hvis du vil bo med god All Inclusive og samtidig nyde en landlig græsk atmosfære. Her er en hyggelig bystemning og en børnevenlig strand direkte ved hotellet. Læs mere

Du skal rejse til Lardos, hvis du vil bo med god All Inclusive og samtidig nyde en landlig græsk atmosfære. Her er en hyggelig bystemning og en børnevenlig strand direkte ved hotellet.

Udover stranden og havet, er dine nærmeste naboer olivenlunde, bondegårde og smukke grønne bjerge. Du bor lige udenfor byen Lardos på Rhodos sydøstkyst, syv kilometer fra den hvide by Lindos. Vores hotel Lindos Princess ligger ved sin egen strand med krystalklart vand.

Hyggeligt byliv i Lardos
Lardos er en traditionel græsk by, hvor du kommer tæt på hverdagslivet. Her kan du spise på hyggelige taverner og opleve et græsk byliv, der ikke er pårvirket særlig meget af turismen.

Snorkling ved strandene
Der er flere smukke naturstrande i nærheden. De består af grovkornet sand og rullesten, hvilket gør vandet krystaklart og perfekt til snorkling.

Den hvide by Lindos
Ønsker du mere af shopping og restauranter, skal du tage til Lindos. Her kommer turister fra hele Rhodos for at gå rundt i charmerende stræder op til byens akropolis, med både antikke ruiner og korsridderborge.

Frihed med udlejningsbil
Hvis du lejer en bil, ligger hele øen for dine fødder. Du kan for eksempel blande badning ved skønne strande som Tsambika og Agathi med besøg i klostre, antikke tempelruiner og bjergbyer med kridhvide huse. Der er ca. 62 km til Rhodos by med et stort udvalg af restauranter. Du kan leje bil hjemmefra i en eller flere dage.

Udflugtstips

  • Dagsudflugt med båd til Marmaris i Tyrkiet
  • Guidet rundtur blandt historiske seværdigheder i Lindos og Rhodos by
  • Dagskrydstogt på det Ægæiske Hav med badestop
  • Sommerfugledalen og bådtur til den charmerende naboø Chalki

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger