Kolymbia

Roligt og tæt på stranden, men samtidig med så meget at tilbyde. Kolymbia er en græsk ferieby i ny version. Her slapper du af på dejlige resorthoteller, der ofte har All Inclusive eller halvpension. Her er både familiekoncepter og hoteller, der passer til voksne uden børn. Læs mere

Roligt og tæt på stranden, men samtidig med så meget at tilbyde. Kolymbia er en græsk ferieby i ny version. Her slapper du af på dejlige resorthoteller, der ofte har All Inclusive eller halvpension. Her er både familiekoncepter og hoteller, der passer til voksne uden børn.

Kolymbia ligger i Afandoubugten, syd for Rhodos by, med havet og de grønne bjerge som naboer. På stranden, der består af rullesten og grovkornet sand, kan du leje vandcykler og kanoer. Du kan også tage udflugtsbåden til naturstranden Tsambika, der ligger bag den næste pynt.

Cafeer og småbutikker
Kolymbias hovedgade er en flere kilometer lang allé med eucalyptustræer, der går vinkelret op fra havet. Her er flere cafeer og restauranter samt butikker, der sælger alt fra lokaltproduceret olivenolie til stråhatte og badedragter.

Hoteller på toplisterne
I Kolymbia kan du vælge mellem flere hoteller, der ligger højt på listen over Rhodos bedste familiehoteller. Deriblandt to TUI Family Life-hoteller med All Inclusive, træningslektioner og Bamseklubben. Rejser du uden børn er det femstjernede TUI Sensimar-hotel vores bedste tips.

Udflugtstips

  • Prøvedyk i et smukt havmiljø
  • Bådtur til Marmaris i Tyrkiet med bazarshopping
  • Dagsudflugt til Lindos og Rhodos by

Du kan bestille udflugterne hjemmefra 60 dage inden afrejsen. 

Oplev Rhodos med en udlejningsbil
Du kan allerede hjemmefra bestille fordelagtig biludlejningspakke i en eller flere dage, så du nemt kan komme rundt på øen. Der er ca. 30 km til Rhodos by en med et stort udvalg af shopping og seværdigheder.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger