Kiotari

Kiotari er et af Rhodos nyeste ferierejsemål, men har beholdt sin idylliske atmosfære. Moderne hoteller omkranses af høje bjerge, taverner ved havet og rullestensstrande med krystalklart vand. Du kommer nemt med bus eller taxi til den smukke hvide by, Lindos. Læs mere

Kiotari er et af Rhodos nyeste ferierejsemål, men har beholdt sin idylliske atmosfære. Moderne hoteller omkranses af høje bjerge, taverner ved havet og rullestensstrande med krystalklart vand. Du kommer nemt med bus eller taxi til den smukke hvide by, Lindos.

Kiotari ligger omtrent 10 km fra Lindos på Rhodos sydlige del. Den lille fiskerby er i de senere år blevet udvidet med flere taverner, hoteller og cafeer, men har beholdt sin rolige atmosfære. I byen sælger man frisk fisk, lokaldyrkede grøntsager og nybagt brød.

Hoteller af høj klasse
Vores hoteller ligger ved stranden udenfor Kiotari og er af den type, hvor du har alt indenfor området: store pools, restauranter, træningsmuligheder og spa.

Den hvide by Lindos
Ønsker du et større udvalg af shopping og restauranter, skal du tage til Lindos. Her kommer turister fra hele Europa for at gå rundt i de charmerende stræder og op til byens akropolis, med både antikke ruiner og korsridderborge.

Snorkling ved strandene
Der er flere smukke naturstrande i bugter omkring Kiotari. De består af grus og rullesten, hvilket gør vandet krystalklart og perfekt til snorkling.

Frihed med udlejningsbil
Hvis du lejer en bil, ligger hele øen for dine fødder. Du kan for eksempel blande badning ved skønne strande som Tsambika og Agathi med besøg i klostre, antikke tempelruiner og bjergbyer med kridhvide huse. Der er ca. 62 km til Rhodos by med et stort udvalg af restauranter. Du kan leje bil hjemmefra i en eller flere dage.

Udflugtstips

  • Dagsudflugt med båd til Marmaris i Tyrkiet
  • Guidet rundtur blandt historiske seværdigheder i Lindos og Rhodos by
  • Dagskrydstogt på det Ægæiske Hav med badestop
  • Sommerfugledalen og bådtur til den charmerende naboø Chalki

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger