Faliraki

Den fire kilometer lange sandstrand har gjort Faliraki til et af Rhodos mest populære sol- og baderejsemål. Her er en vandpark og et livligt centrum med restauranter, musikbarer og forlystelsesområde. Andre dele er mere fredelige og familievenlige.  Læs mere

Den fire kilometer lange sandstrand har gjort Faliraki til et af Rhodos mest populære sol- og baderejsemål. Her er en vandpark og et livligt centrum med restauranter, musikbarer og forlystelsesområde. Andre dele er mere fredelige og familievenlige. 

Faliraki ligger på Rhodos østkyst, hvor strandene er bedst, og man ofte er beskyttet mod vind og bølger. Den lange strand strækker sig fra landlige omgivelser i nord til den tempofyldte bykerne i syd.

Både natteliv og afslapning
På en lille bakke i Faliraki ligger den store vandpark. Nærmest lystbådehavnen står parasollerne tæt på stranden, og der er masser af vandsport. Også i bar- og restaurantgaderne er tempoet højt i juli og august. Der er også mange småbutikker. Men blot et lille stykke derfra er Faliraki roligt og nærmest landligt.

Udflugtstips

  • Byvandringer i Rhodos by og Lindos
  • Dagstur til Marmaris i Tyrkiet

Oplev Rhodos med en udlejningsbil
Vil du opleve endnu mere af Rhodos, kan du allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i tre eller syv dage. Med en udlejningsbil kan du nemt komme rundt på øen og blande badning på skønne strande med besøg i klostre, tempelruiner og bjergbyer. Det giver dig også frihed til at kunne tage på dagsudflugter til de fine naturstrande længere sydpå på østkysten.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger