Panormos

Roligt, charmerende og perfekt som udgangspunkt, hvis du vil se dig omkring på Kreta. Panormos er stedet til dig, der rejser uden børn og vil bo bekvemt direkte ved havet. Med udlejningsbil kan du opleve strande, kultur og små landsbykroer. Og der er kun 20 km til Rethymnons stræder og og hyggelige restauranter. Flyet lander i Heraklion. Læs mere

Roligt, charmerende og perfekt som udgangspunkt, hvis du vil se dig omkring på Kreta. Panormos er stedet til dig, der rejser uden børn og vil bo bekvemt direkte ved havet. Med udlejningsbil kan du opleve strande, kultur og små landsbykroer. Og der er kun 20 km til Rethymnons stræder og og hyggelige restauranter. Flyet lander i Heraklion.

Panormos er en lille by ved havet midt på Kretas nordkyst. Den ældre bebyggelse blandes med moderne boliger og små hoteller. Der er nogle taverner og cafeer, hvor både befolkningen og turister bestiller græsk salat og retsina i blikkander,

Hotel med voksen smag
På vores hotel TUI Sensimar Royal Blue Resort & Spa, et par kilometer udenfor byen, er atmosfæren skøn og afslappende. Der er udsigt over havet fra begge poolområder, og du kan slappe af til lyden fra bølgerenes skvulpen. Lige nedenfor ligger en lille privat strand til hotelets gæster. På hotellet er der spa, yoga og forskellige træningslektioner.

Golf og vandreture
Ønsker du en aktiv ferie, er Kreta det rigtige sted. Der er mange strande, hvor du kan prøve vandsport som bl.a. winds- og kitesufing. Og vil du spille golf, ligger der en 18-hullers bane udenfor Hersonissos (ca. 25 km fra Heraklion). Der er meget at opleve i naturen, hvis du tager vandreskoene på eller lejer en mountainbike.

Udflugtstips

  • Knossos med kong Minos 3.500 år gamle palads, der er blevet udgravet og delvist genopbygget
  • Bådtur til Spinalonga eller Santorini
  • Vandring i Samariakløften

Oplev Kreta med bil
På Kreta er der masser at opleve blandt hyggelige byer, grøn natur og antik kultur. Da Panormos ligger midt på øen, kan du nemt tage på udflugter til Chaniakysten og Rethymnon på det vestlige Kreta, eller til bjergebyer og badevige i øst. Du kan leje bil for en eller flere dage hjemmefra.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger