Maleme

I Maleme kan du få en afslappet ferie ved havet, med fordelagtig All Inclusive-indkvartering og ingen larm. Du bor ved stranden på et hotel med fri mad og drikke, stort poolområde, vandrutsjebaner og en legeplads, der er formet som et sørøverskib. Og alt indgår i den pris du betaler. Læs mere

I Maleme kan du få en afslappet ferie ved havet, med fordelagtig All Inclusive-indkvartering og ingen larm. Du bor ved stranden på et hotel med fri mad og drikke, stort poolområde, vandrutsjebaner og en legeplads, der er formet som et sørøverskib. Og alt indgår i den pris du betaler.

Maleme ligger i slutningen af Chaniakystens perlerække af rejsemål, hvor bebyggelsen overgår i et harmonisk landbrugsområde. Det kan næppe kaldes en by, bortset fra hotellet er der kun en håndfuld lokale taverner og barer.
Ønsker du lidt mere liv er der seks kilometer til betydeligt større Platanias, og der er cirka 15 kilometer til den charmerende by Chania.

All Inclusive og strandbeliggenhed
Vores hotel Louis Creta Princess ligger direkte ved den lange strand, der består af grus og rullesten, hvilket gør vandet krystalklart. All Inclusive indgår, og mange af værelserne har plads til to ekstrasenge. Læs mere i hotelpræsentationen herunder.

Udflugtstips

  • Knossos med kong Minos palads
  • Badeudflugt med båd
  • Vandretur i Samariakløften

Oplev Kreta med bil
På Kreta er der masser at opleve balndt småbyer, frodig natur og antik kultur. Du kan leje en bil i en eller flere dage hjemmefra.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger