Kolimbari (Chaniakysten)

Den lille fiskerby Kolimbari er også et fredeligt strandrejsemål. Her holder du ferie nær havklipper, bakker med pinjetræer og en lang rullestensstrand. Byen ligger længst vestpå i Chaniakystens rækker af badebyer. Perfekt til familier, der vil bo lidt væk fra turistbyerne. Læs mere

Den lille fiskerby Kolimbari er også et fredeligt strandrejsemål. Her holder du ferie nær havklipper, bakker med pinjetræer og en lang rullestensstrand. Byen ligger længst vestpå i Chaniakystens rækker af badebyer. Perfekt til familier, der vil bo lidt væk fra turistbyerne.

Kolimbari ligger, hvor halvøen Rodopos skyder ud fra Kreta som en stor finger. Det er en fiskerby med nogle hundrede indbyggere. Ved torvet er der småbutikker og gode fiskerestauranter. Ønsker du et større udvalg kan du tage til Platanias (ca. 10 km) eller til den charmerende by Chania, 20 km borte.

Perfekt til familien
På vores lejlighedshotel Kastalia Village i kategorien Familievenligt får du meget for pengene. Her er flere pools og et lille vandland med rutsjebaner, træningslokale og mulighed for at låne cykler. Hotellet ligger i rolige omgivelser udenfor Kolimbari, og 800 meter fra byen Tavronitis.

Udflugtstips

  • Limnoupolis – Kretas bedste vandpark
  • Knossos med kong Minos palads
  • Vandretur i Samariakløften

Oplev Kreta i bil
Du kan allerede hjemmefra bestille en fordelagtig udlejningsbil i en eller flere dage. Foruden Platanias og Chania er du også tæt på bjergbyer og vandrestier. Samt til den kendte naturstrand Falásarna, der har en skjult beliggenhede nedenfor en snoet vej på vestkysten.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger