Gerani (Chaniakysten)

Fredfyldte Gerani byder på en af Kretas længste og rummeligste strande. Og desuden på nogle af vores mest mangfoldige familiehoteller – deriblandt TUI Family Life med strandbeliggenhed, flere pools og mange aktiviteter.  Læs mere

Fredfyldte Gerani byder på en af Kretas længste og rummeligste strande. Og desuden på nogle af vores mest mangfoldige familiehoteller – deriblandt TUI Family Life med strandbeliggenhed, flere pools og mange aktiviteter. 

På Geranis strand af sand og rullesten er der plads til alle. I de landlige omgivelser er der mange olivenlunde. Ellers består Gerani først og fremmest af en hovedgade med hoteller, en håndfuld restauranter og nogle småbutikker. Halvanden kilometer borte ligger det betydeligt større naborejsemål Platanias, og der er 12 kilometer ind til den charmerende by Chania.

Et TUI Family Life med to hoteldele
Vores TUI Family Life, der består af to søsterhoteller med fælles faciliteter, ligger direkte ved stranden i Gerani. Du kan vælge at bo i større eller mindre lejligheder (Atlantica Caldera Beach) eller i førsteklasses dobbeltværelser og familieværelser (Atlantica Creta Paradise). Som på alle TUI Family Life findes alt fra Bamseklubben, træningslektioner, dejlige buffeter, grillerestaurant og aftenshows. I Bamses svømmeskole kan børn fra fem år lære at svømme.

Hjælp havskildpadderne
Stranden i Gerani er udrugningssted for havskildpadder af den truede art Caretta Caretta. Hunnerne lægger æg i maj-august, og to måneder senere udklækkes ungerne. Vi støtter organisationen Archelon, der overvåger denne proces. Ophold dig ikke på stranden om natten, og rør ikke metalbeskyttelsen over udrugningsstederne.

Udflugtstips
  • Badeudflugt til Elafonissi, Kretas Maldiverne
  • Hel dag med familien ombord på et sørøverskib
  • Vandparken Limnoupolis med vandrutsjebaner og Lazy River
  • Knossos med kong Minos palads

Husk at du kan bestille udflugterne hjemmefra to månder før afrejsen.

Oplev Kreta med bil
På Kreta er der masser at opleve blandt hyggelige byer, seværdigheder fra antikken og byer i venetiansk stil. Du kan bestille en udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger