Chania

I Chania får du en ferie med folkeliv, afveksling og en herlig bypuls. Dagene kan krydres med både badning, kulturhistorie, gåture i havnen, shopping og mindeværdige restaurantbesøg. Smarte cafeer og barer blandes med kretensisk hverdagsliv. Læs mere

I Chania får du en ferie med folkeliv, afveksling og en herlig bypuls. Dagene kan krydres med både badning, kulturhistorie, gåture i havnen, shopping og mindeværdige restaurantbesøg. Smarte cafeer og barer blandes med kretensisk hverdagsliv.

Chania er charmerende og dejlig at gå rundt i. Gå forbi elegante loungebarer og krukkemagere, lyt til lyden fra hestevognene i stræderne. Følg molen til det venetianske fyrtårn, og slå dig derefter ned på en af Chanias mange romantiske restauranter. Nogle har skønne gårdhaver, andre stiller deres bord ud på kajen, ved fiskerbådene.

Markedshal og natteliv
Modebutikker, kaffebarer og ungdommelige forlystelsessteder er der heller ikke mangel på. I den store markedshal kan du tage Instagrambilleder af alt fra grimme fisk til eksotiske grøntsager og store bjerge af gedeost.

Gå til stranden
De venetianske kvarterer blev, ligesom fyrtårnet og borgen, opført under de firehundrede år som byen Venedig herskede over Kreta. Når du vil bade i havet, kan du gå langs vandet til Nea Chora, der er en rolig bydel med fine strande og græsk hverdagsliv.

Udflugtstips

  • Knossos med kong Minos palads
  • Badeudflugt med båd
  • Vandretur i Samariakløften

Oplev Kreta med bil
På Kreta er der masser at opleve blandt hyggelige byer, grøn natur og antik kultur. Du kan leje en bil i en eller flere dage hjemmefra.

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger