Agia Pelagia

Ønsker du det skønt og fredeligt men ikke kedeligt, er den lille badeby Agia Pelagia på Kreta et godt bud. Her bor du ved havet på et All Inclusive-hotel med sport og aktiviteter. Kun en snes kilometer fra kultur, forlystelser og golf i Heraklion. Læs mere

Ønsker du det skønt og fredeligt men ikke kedeligt, er den lille badeby Agia Pelagia på Kreta et godt bud. Her bor du ved havet på et All Inclusive-hotel med sport og aktiviteter. Kun en snes kilometer fra kultur, forlystelser og golf i Heraklion.

Den lille by Agia Pelagia ligger som et amfiteater i en havvig, med hvide huse der klatrer op af bjerget. På en privat odde lige udenfor ligger vores dejlige All Inclusive-hotel Sea Side Resort & Spa. Et fredeligt "hide away" med god mad, afslapning og træningsmuligheder – og kun en kort bilrejse fra bylivet.

Pools og turkist hav
Sea Side Resort & Spa har flere pools, så du vælger selv om vil være ved aktivitetspoolen eller ligge og læse en bog i et fredeligt miljø. Der er kun kort gåafstand til stranden, der er børnevenlig og lavvandet. Der ligger flere små strande langs kysten, og vandet er perfekt til dykning og snorkling.

Restauranter for enhver smag
I All Inclusive indgår mad og drikke i flere restauranter og barer. Du kan spise middelhavsbuffeter, à la carte med gourmetmad og kinesisk. I Agia Pelagia er der mange restauranter og starndcafeer. Der er også nogle muikbarer, men hvis du ønsker mere forlystelsesliv, skal du tage til Heraklion der ligger 20 km borte.

Golf og vandreture
Ønsker du en aktiv ferie er Kreta det rette valg. Der er mange strande, hvor du kan prøve vandsport som windsurfing og kitesurfing. Hvis du vil spille golf er der en 18-hullers bane udenfor Hersonissos (ca. 25 km fra Heraklion). Andre råd er at tage vandreskoene på eller at leje en mountainbike.

Udflugtstips

  • Knossos med kong Minos 3.500 år gamle palads (kun 25 km borte)
  • Vandparken Aquaplus
  • Bådtur til Spinalonga eller Santorini

Oplev Kreta med bil
På Kreta er der masser at opleve blandt hyggelige landsbyer, farverige byer, grøn natur og antik kultur. Du kan leje en bil i en eller flere dage allerede hjemmefra.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger