Agia Marina (Chaniakysten)

Udflugtstips Læs mere

Agia Marina er et mellemstort rejsemål med lavvandede strande og mange taverner og småbutikker. Her finder du det meste, og du kan let komme til større nabobyer som Platanias og Chania. Her findes hoteller med aktiviteter for både børn og voksne samt små familieejede hoteller.

I Agia Marina bor du direkte ved havet ud for den smukke klippeø Agii Theodori. Går du mod vest, er du snart inde i naborejsemålet Platanias, hvor tempoet er højere Ni kilometer i modsat retning ligger den charmerende by Chania med et stort udbud af shopping, forlystelser, seværdigheder, og en hyggelig atmosfære.

Legepladser og børnevenlige strande
Overalt er du tæt på fine strande, hvoraf flere er mere lavvandede og børnevenlige end på andre dele af Chaniakysten. Agia Marina er i det hele taget et godt familierejsemål med grønne oaser, legepladser og børnemenuer på mange restaauranter.

Hoteller med aktiviteter
I Agia Marina findes der hoteller på hele skalaen fra familiehoteller til hoteller der er helt børnefrie. På vores Blue Star-hotel får du adgang til et træningsprogram i appen Blue Star Fitness, her findes også legehuset Play Hotel til børn.

Udflugtstips

  • Vandretur i Samariakløften – Europas længste kløft.
  • Knossos med kong Minos palads
  • Bådtur til øen Gramvoussa og en koralstrand

Husk at du kan bestille udflugterne hjemmefra to måneder inden rejsen.

Oplev Kreta med bil
Her på Kreta er der masser at opleve blandt hyggelige byer, frodig natur og en antik kultur. Du kan bestille en udlejningsbil i en eller flere dage under dette link.

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger