Rejser til Kalymnos

Kalymnos er vores bedste tips til dig, der holder af små græske øer med meget lokalkolorit. Landskabet er bjergrigt og grønt, og badevigene har krystalklart vand. Kalymnos er en del af en 2-ugers kombinationsrejse, hvor du tilbringer første uge på Kos, hvor flyet fra Danmark lander. Læs mere

Kalymnos er vores bedste tips til dig, der holder af små græske øer med meget lokalkolorit. Landskabet er bjergrigt og grønt, og badevigene har krystalklart vand. Kalymnos er en del af en 2-ugers kombinationsrejse, hvor du tilbringer første uge på Kos, hvor flyet fra Danmark lander.

Kalymnos ligger ikke langt fra den større ø Kos, hvor dit fly lander, men øens karakter adskiller sig på mange måde fra den nærliggende turistø. Det rolige tempo og den afslappende indstilling til livet mærkes hos både de lokale og besøgende.

Svampefiskernes ø
Øen er mest berømt for sine natursvampe, der er blevet fisket op af havet omkring Kalymnos i årtier. Landskabet er lidt vildt og dramatisk med grønne bjerge og dale med oliven- og citruslunde. Mellem bjergene finder du badevige med krystalklart vand.

Fredeligt ferieliv i Massouri
Turismen drives i lille skala, i den fredfyldte by Massouri på vestkysten ligger vores hoteller Continental og Plaza. Med sit lille udvalg af taverner og souvenirbutikker, tilbyder byen det du har brug for til en skøn ferie. Her er en strand af sten og sand, og aftenlivet foregår ved bygadens serveringer og nogle klubber, både med traditionel bouzouki og mere moderne musik.

Havnen i Pothia
Hovebyen Pothia, hvor du stiger i land, har en havn der er omkranset af pastelfarvede huse. Her er folkelivet livligt blandt taverner, cafeer, småbutikker og kuppeformede bygninger.

Bjergvandringer og snorkling
Øen er som skabt til naturvandringer, bjergklatring, snorkling og dykning. Vil du tage det mere roligt, kan du slappe af på strandene, og eventuelt tage en bus eller taxi til nogle af de små byer udenfor turistbyerne.

I kombination med Kos
På Kos er der betydeligt mere at vælge mellem, både når det gælder aktiviteter, udflugter, fornøjelser og restauranter. Vælger du at kombinere en uge på Kalymnos med en uge på Kos, bor du på valgfrit hotel i Kos by, Lambi, Psalidi, Kefalos, Kardamena, Tigaki eller Marmari. Læs mere om rejsemålene under de respektive links.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger