Sharjah

Sharjah er Dubais nærmeste naboemirat, beliggende blot 17 km fra den glitrende metropol. Foruden strande og shopping har Sharjah et bredt kulturudbud, ikke mindst i form af orientalsk arkitektur. Her finder du mange af TUIs mest prisbillige hoteller i kategorierne Familievenligt, Fred & ro samt Lille & hyggeligt. Læs mere

Sharjah er Dubais nærmeste naboemirat, beliggende blot 17 km fra den glitrende metropol. Foruden strande og shopping har Sharjah et bredt kulturudbud, ikke mindst i form af orientalsk arkitektur. Her finder du mange af TUIs mest prisbillige hoteller i kategorierne Familievenligt, Fred & ro samt Lille & hyggeligt.

I bazaren Blue Souk kan du strejfe rundt blandt mere end 600 butikker, der sælger krydderier, røgelse, smykker og orientalske tæpper. Al Qashbah er navnet på et stort og indbydende forlystelses- og restaurantområde, der er hyggeligt at gå rundt i. Fra havnen snor den smukke Khalid-lagune sig direkte gennem byen, omkranset af strande og frodige promenadestrøg.

Meget at se og foretage sig i Sharjah

Sharjahs havn var i kolonitiden et knudepunkt for handelen med den øvrige verden. I dag kan du gå rundt langs kajerne og beundre de traditionelle dhowbåde. Emiratet er kendt som et kulturcentrum, her er for eksempel mere end 20 museer, mange kunstgallerier og smuk muslimsk arkitektur. Et populært familieudflugtsmål er dyreparken Wildlife Center, der ligger 35 km øst for Sharjah.

Hoteltips

  • Lou'Lou'a Beach i vores kategori Lille & hyggeligt ved en lavvandet strand, nogle kilometer fra Sharjahs centrum
  • Sharjah Beach Hotel i kategorien Familievenligt, ved en børnevenlig strand

Restauranter og forlystelser
I Sharjah serveres og sælges ikke alkohol, så udbuddet af restauranter og forlystelsessteder er temmelig begrænset. Men ønsker du vin til maden, skal du blot køre den korte strækning til nogle af Dubais utallige hotelrestauranter. På de større Dubaihoteller er der også barer og klubber.

Oplev Dubai
Alle vores hoteller i Sharjah har gratis busser, der kører til Dubai hver dag. Det medfører, at de fleste, flere gange i løbet af ferien, tager til Dubai for at opleve arkitekturen, gadelivet og de marmorbeklædte shoppinggallerier. Læs mere om byen under vores præsentationer af Bur Dubai, Dubai Jumeirah Beach og Downtown Dubai.

Udflugtstips

  • Byrundtur med både kultur og shopping
  • Jeeptur i ørkenen
  • Aftentur til ørkenlejr med middag og underholdning
  • Romantisk aftenkrydstogt med dhowbåd på Dubaifloden
  • Afternoon tea på luksushotellet Burj al Arab

Verdens største passagerfly
Du flyver direkte til Dubai med verdens største passagerfly, Emirates Airbus A380. Dermed kan du rejse til Emiraterne, selv om du kun vil være væk i en uge. 

 

Vis mindre