Dubai/Forenede Arabiske Emirater

I Dubai findes alt man kan ønske sig til en solferie med meget indhold. Fine strande, imponerende hoteller og perfekt shopping. Ultramoderne skyskrabere blandes med en flig af Orienten. Det solsikre klima og er den korte flyvetid er andre detaljer der gør, at så mange vælger at rejse til Dubai. Læs mere

I Dubai findes alt man kan ønske sig til en solferie med meget indhold. Fine strande, imponerende hoteller og perfekt shopping. Ultramoderne skyskrabere blandes med en flig af Orienten. Det solsikre klima og er den korte flyvetid er andre detaljer der gør, at så mange vælger at rejse til Dubai.

Dubai og naboemiraterne ligner ikke andre rejsemål. Selve Duabi er en storby, hvor forskellige nationaliteter og kulturer mødes. Spektakulære bygningsværker rejser sig side om side med moskeer og orientalske paladser. Her findes restauranter med alverdens køkkener og shoppingcentre med flere tusinde butikker. Samtidig kan du slappe af og nyde livet på de fine hoteller ved de lyse sandstrande.

Hoteller for enhver smag

  • Hoteller i Dubai: Vælg mellem tre bydele. Den rolige hotelbydel Bur Dubai,  den fashionable badeby Dubai Jumeirah Beach eller Downtown Dubai, nær de store seværdigheder.
  • I Ajman bor du femstjernet ved stranden og kan tage på udflugter til Dubai.
  • I fredelige Ras al Khaimah, 80 km fra Dubai, har vi både Blue Star-hoteller med familieaktiviteter og De Luxe-hoteller af højeste klasse.
    Sharjah er Dubais nærmeste naboemirat med mange prisbillige mellemklassehoteller
  • Abu Dhabi er en glitrende storby med et stort udvalg af shopping, udeliv og førsteklasses hoteller.

Seværdigheder og shopping
Der er meget at foretage sig i Dubai for dem, der vil opleve mere end strandene. I verdens største shoppingcenter Dubai Mall findes der foruden 1.200 butikker, både skøjtebane og hajakvarium. Du kan tage på jeepsafari i ørkenen og strejfe omkring i guldsouken. Måske vil du opleve den kunstige ø The Palm Jumeirah i virkeligheden. Eller drikke Afternoon Tea på luksushotellet Burj al Arab

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger