Dubai Jumeirah Beach

Jumeirah Beach er Dubais egen badeby. Den ene lyse strand afsløser den anden, alle omkranset af palmer, promenader, butikker, restauranter og førsteklasses hoteller. Her er alt tilrettelagt til en ferie med sol, badning, shopping og en eksklusiv atmosfære. Alle vores hoteller er fire- eller femstjernede. Læs mere

Jumeirah Beach er Dubais egen badeby. Den ene lyse strand afsløser den anden, alle omkranset af palmer, promenader, butikker, restauranter og førsteklasses hoteller. Her er alt tilrettelagt til en ferie med sol, badning, shopping og en eksklusiv atmosfære. Alle vores hoteller er fire- eller femstjernede.

Da Dubai er stort og bydelenes karakter adskiller sig fra hinanden, har vi inddelt byen i tre områder. Foruden Dubai Jumeirah Beach kan du også vælge at bo i bydelen Bur Dubai eller i Downtown Dubai nær, verdens højeste bygning Burj Khalifa og shoppingcentret Dubai Mall.

Strande, shopping og restauranter
Perlerækken af fine strande er mere end 10 kilometer lang, hvilket også gør Jumeirah Beach til et langstrakt rejsemål. Mange af vores hoteller ligger nær The Walk, den populære gågade i marinaen, hvor der er masser af gode restauranter. Et andet tips er centret Madinat Jumeirah, der er bygget som et arabisk slot med tårne og spir. Der kan du, via små anlagte kanaler, sejle rundt blandt butikker, spacentre og restauranter.

Luksushotellet og palmeøen
To af Dubais mest kendte landemærker ligger i Jumeirah Beach. Som et kæmpesejl ligger det 60 etager høje luksushotel Burj al Arab ude i havet. Ikke langt derfra ligger Palm Jumeirah, den spektakulære nye bydel på en kunstigt ø, der er formet som en palme.

To store vandparker
Der er masser af vandsport at vælge mellem, fra windsurfing til paragliding. Ude på palmeøen ligger den livlige vandpark Aquaventure. Lige så populær og veludstyret er Wild Wadi Waterpark, nær Burj al Arab.

Orientalsk marked
I den gamle bydel Deira nord for Dubaifloden, findes orientalske bazarkvarterer med duftende krydderimarkeder og den kendte guldsouk. Ved floden ligger traditionelle dhow-både og vandtaxier, der sejler dig mellem bydelene.

Restauranter og natteliv
Blandt Dubais restauranter finder du alverdens køkkener. De libanesiske, kinesiske og indiske er ofte billige, mens de store hoteller byder på mere luksuriøse menuer med alt fra italiensk til japansk. Forlystelseslivet foregår på hotellerne, hvor der er barer, diskoteker og natklubber. Det skyldes, at alkohol i princippet kun serveres på hotellerne.

Udflugtstips

  • Byrundtur med både kultur og shopping
  • Jeeptur i ørkenen
  • Aftenkrydstogt med dhowbåd på Dubaifloden
  • Afternoon tea på luksushotellet Burj al Arab

Verdens største passagerfly
Du flyver direkte til Dubai med verdens største passagerfly, Emirates Airbus A380. Dermed kan du rejse til Emiraterne, selv om du kun vil være væk i en uge.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger