Samana

I byen Samana oplever du en ægte caribisk atmosfære blandt farverige bygninger, småbutikker, restauranter og den dominikanske dagligdag. Vores All Inclusive-hotel ligger på en odde mellem to fine strande lige ved byen. Læs mere

I byen Samana oplever du en ægte caribisk atmosfære blandt farverige bygninger, småbutikker, restauranter og den dominikanske dagligdag. Vores All Inclusive-hotel ligger på en odde mellem to fine strande lige ved byen.

Samana er den største by på den smukke halvø af samme navn. Langs havnepromenaden ligger originalt indrettede småbutikker og barer med livemusik. Nogle gange fyldes smågaderne og shoppingstrøgene med besøgende, når krydstogtskibe lægger til.

Caribiens farver
Santa Barbara de Samana, som byen egentlig hedder, blev grundlagt allerede i 1756. I dag blandes den koloniale arv med den vestindiske økultur. Bygningernes facader findes i alskens farver, fra rosa til citrongul.

Se pukkelhvaler på nært hold
En meget berømt attraktion finder sted i perioden januar-marts, når tusindvis af pukkelhvaler fra Atlanten samles i Samanabugten for at føde deres unger. Havnen i Samana er base for hvalsafaribådene.

Udflugtstips

  • Jeeptur og hesteridning til vandfaldet El Limón
  • Katamarantur med snorkling ved koralrev
  • Hvalsafari Samanabugten, gennemføres fra slutningen af januar til midten af marts, hvor tusindvis af pukkelhvaler samles i bugten for at føde deres unger
  • White Water Rafting - rafting i gummibåde nær bjergbyen Jarabacoa

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Oplev mere af den Dominikanske Republik
Som helhed er den Dominikanske Republik et af de mest billige og mangfoldige lande i Caribien. Det tropiske klima giver gennemsnitstemperaturer på omkring 30 grader i luften og 26 grader i vandet om vinteren. Udenfor turistbyerne mødes du af regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager. Vil du opleve mere af landet, anbefaler vi vores udflugt til hovedstaden Santo Domingo på sydkysten.

Direkte fly til Puerto Plata
Du kan vælge mellem en- og tougers rejser til Samana. Vi har direkte fly fra København til Puerto Plata i den Dominikanske Republik.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger