Playa Dorada

Playa Dorada er en hotelby seks kilometer fra den livlige havneby Puerto Plata. Du bor ved lyse palmefyldte strande, og der er kun en kort taxirejse ind til bylivet. Alle vores hoteller er veludstyrede resorthoteller, og på de fleste indgår All Inclusive. Læs mere

Playa Dorada er en hotelby seks kilometer fra den livlige havneby Puerto Plata. Du bor ved lyse palmefyldte strande, og der er kun en kort taxirejse ind til bylivet. Alle vores hoteller er veludstyrede resorthoteller, og på de fleste indgår All Inclusive.

Fra hotellerne er der kun et stenkast til shoppingcentret Plaza med mange småbutikker og nogle barer. Lige i nærheden ligger en 18-hullers golfbane. Nede på stranden er der kanoer, sejljoller og windsurfingbrædder, der kan lejes (eller lånes, hvis det indgår i din All Inclusive).

Småbycharme i nærheden
Inde i Puerto Plata mødes du af et caribisk sammenkog af gadesælgere, merenguebarer og charmerende kolonistilsbygninger. Du kan besøge ravmusset eller tage svævebanen op til Kristusstatuen på klippen Isabel de Torres.

Hoteltips

  • Firestjernede Gran Ventana med aktiviteter, All Inclusive og den bedste strandbeliggenhed
  • Enkle men charmerende Puerto Plata Village i kategorien Billigt, men godt
  • Femstjernede Casa Colonial i kategorien De Luxe

Udflugtstips

  • Byrundtur i Puerto Plata med svævebanetur
  • Snorkling ved koralrevene på Paradise Island
  • Outback safari med regnskov og bodyboarding ved en strand

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Se mere af den Dominikanske Republik
Generelt er den Dominikanske Republik en af de mest prisbillige og mangfoldige af Caribiens lande. Det tropiske klima byder på gennemsnitstemperaturer omkring 30 grader i luften og 26 grader i vandet om vinteren. Udenfor turistbyerne møder du regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager. Hvis du vil se endnu mere af landet, anbefaler vi en heldagsudflugt til hovedstaden Santo Domingo på sydkysten.

Vis mindre