Las Terrenas

Las Terrenas er en levende by og badeby med en hel del restauranter og aftenforlystelser. Den er omkranset af fine sandstrande og ligger i smuk natur på halvøen Samana i den Dominikanske Republik. Du bor direkte ved strandene lige udenfor byen og kan vælge mellem hotelkategorierne Lille & hyggeligt og All Inclusive Beach. Læs mere

Las Terrenas er en levende by og badeby med en hel del restauranter og aftenforlystelser. Den er omkranset af fine sandstrande og ligger i smuk natur på halvøen Samana i den Dominikanske Republik. Du bor direkte ved strandene lige udenfor byen og kan vælge mellem hotelkategorierne Lille & hyggeligt og All Inclusive Beach.

Langs Las Terrenas hovedgade ligger der småbutikker, barer og restauranter. Uden at grave for dybt i pengepungen, kan du nyde hummer og krabber tilberedt efter lokale opskrifter. Eller spise italiensk, fransk eller spansk. Mange restauranter ligger i strandkanten, så du kan bogstaveligt talt sidde med tæerne i sand.

Musikbarer og klubber
Fra højttalere strømmer der rytmisk merengue og gyngende bachata. Det er uundgåeligt at blive revet med af dominikanernes kærlighed til musik, og i Las Terrenas er der en hel del musikbarer og klubber.

Hoteltips

  • Det populære lejlighedshotel Alisei en kilometer vest for centrum i kategorien Lille & hyggeligt
  • Resorthotellet Grand Bahia Principe El Portillo fire kilometer øst for centrum i kategorien All Inclusive Beach

Udflugtstips

  • Jeeptur og hesteridning til vandfaldet El Limón
  • Bådtur til hvide strande på Cayo Levantado, også kendt som Bacardi Island
  • Hvalsafari i Samanabugten
  • White River Rafting –rafting i gummibåde nær bjergbyen Jarabacoa

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Se mere af den Dominikanske Republik
Som helhed er den Dominikanske Republik et af de mest billige og mangfoldige lande i Caribien. Det tropiske klima giver en gennemsnitstemperatur på omrking 30 grader i luften og 26 grader i vandet om vinteren. Udenfor turistbyerne mødes du af regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager. Vil du se endnu mere af landet, anbefaler vi vores heldagsudflugt til hovedstaden Santo domingo på sydkysten.

 

Vis mindre