Den Dominikanske Republik

Du skal rejse til den Dominikanske Republik, hvis du ønsker et Caribien for enhver pengepung. Her lever du billigere end på de mere luksusindrettede naboøer, og de fleste hoteller har All Inclusive.  Læs mere

Du skal rejse til den Dominikanske Republik, hvis du ønsker et Caribien for enhver pengepung. Her lever du billigere end på de mere luksusindrettede naboøer, og de fleste hoteller har All Inclusive. 

Samtidig føler du, at du er i Caribien takket være det tropiske klima og de lange, lyse palmefyldte strande. Det turkise hav har en gennemsnitstempartur på 26-28 grader, og koralrevene er perfekte til snorkling og dykning.

Caribiske rytmer
Som i hele Caribien hører du medrivende dansemusik overalt – på stranden, fra barerne, i butikker og i taxier. I den Dominikanske Republik er det især merengue og bachata man elsker at vrikke hofterne til. Livsglæden er smittende, og det er svært ikke at blive forelsket i befolkningen, med sin blandede oprindelse fra både Afrika, Europa, USA og Asien.

Regnskov og kolonibyer
Et stykke fra kysten venter regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager. Vi anbefaler en udflugt til hovedstaden Santo Domingo, Caribiens ældste by, med kirker og paladser fra spaniernes første tid i den Nye verden.

Vælg mellem syv rejsemål
Til familier der ønsker en skøn (og billig) alt-i-et-ferie, har vi flere anbefalinger. I Bahia de Maimon, Rio San Juan og Playa Dorada er der flere resorthoteller med All Inclusive, sportsaktiviteter og underholdning. Costa Dorada er et andet rejsemål, hvor All Inclusive-hotellerne ligger på række. Vil du hellere bo på et rejsemål med et mere lokalt præg, skal du se nærmere på Cabarete eller Las Terrenas. Her findes shoppinggader, restauranter og musikbarer med caribiske rytmer. Og har du hørt om de hvide strande langs Samanahalvøen, kan du opleve dem på vores rejsemål Samana.

Kombiner flere rejsemål eller hoteller...
Vælger du en 2-ugers rejse, kan du kombinere med en uge på to rejsemål eller på to forskellige hoteller for at opleve mere. 

... eller kombiner med TEMA
Vil du opleve endnu mere af landet, skal du se nærmere på vores søsterselskab TEMAs rundrejse Caribiske drømme

Vis mindre