Bahia de Maimon

Bahia de Maimon er en fredelig bugt med en fin sandstrand, 12 km vest for havenbyen Puerto Plata i Den Dominikanske Republik. Her skal du rejse til, hvis du vil bo direkte ved stranden, med All Inclusive og mange faciliteter på dit hotel. Læs mere

Bahia de Maimon er en fredelig bugt med en fin sandstrand, 12 km vest for havenbyen Puerto Plata i Den Dominikanske Republik. Her skal du rejse til, hvis du vil bo direkte ved stranden, med All Inclusive og mange faciliteter på dit hotel.

Baia de Maimon har rolige omgivelser, hvor strand, hav og grønne palmer dominerer. Det meste folkeliv findes inde på hotellerne, der er større resorts med pools, restauranter, spa, sportsaktiviteter og underholdning. Hotellerne indgår i den internationale Riu-kæde, der er kendt for sin gode service og ekstra fokus på madoplevelserne.

Farverig caribisk stil
Uanset hvilket hotel du vælger, bor du direkte ved sandstranden. Mellem hotellerne er der gåstrøg med små butikker, der tilbyder souvenirs, kunsthåndværk, badeudstyr, t-shirts og saronger. Alle bygninger er opført i caribisk stil med glade farver.

Nær Puerto Plata
Vil du til en større by, kommer du nemt med taxi ind til Puerto Plata. Her venter et tropisk mix af gadesælgere, merenquebarer og charmerende kolonibygninger. Du kan besøge det fine ravmuseum og tage svævebanen op til Kristusstatuen på klippen Isabel de Torres.

Hvilket hotel passer til dig?

  • Riu Bachata har to poolområder, wellnesscenter, tennis, volleyball, windsurfingudlejning og natklub
  • Prisbillige Riu Merenque tilbyder spa, træningslokale, fire restauranter og familieværelser
  • Hotellerne ligger ved siden af hinanden, og visse aktiviteter og faciliteter er fælles. All Inclusive indgår.

Udflugtstips

  • Jeepsafari med natur, hverdagsliv, vandfald og badning i den blå lagune
  • Byrundtur i Puerto Plata med svævebanetur
  • Katamarantur med snorkling ved koralrev

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Oplev mere af den Dominikanske Republik
Som helhed er den Dominikanske Republik et af de mest billige og mangfoldige lande i Caribien. Det tropiske klima giver gennemsnitstemperaturer omkring 30 grader i luften og 26 grader i vandet om vinteren. Udenfor turistbyerne møder du regnskovsklædte bjerge, vandfald og plantager med sukkerrør. Vil du opleve mere af landet, kan du tage med på vores heldagsudflugt til hovedstaden Santo Domingo på sydkysten.

 

Vis mindre