Limassol

Limassol passer til dig, der vil have både strand og by. Limassol er en moderne by, der byder på både strande, middelalderlige kvarterer, modebutikker, historiske seværdigheder og forlystelsesliv. Hotellerne har store, dejlige poolområder, nogle passer til børnefamilier – andre er med en mere voksen smag. Læs mere

Limassol passer til dig, der vil have både strand og by. Limassol er en moderne by, der byder på både strande, middelalderlige kvarterer, modebutikker, historiske seværdigheder og forlystelsesliv. Hotellerne har store, dejlige poolområder, nogle passer til børnefamilier – andre er med en mere voksen smag.

Når du handler i de moderne gallerier på Makarios Avenue, eller blandt småbutikkerne på den myldrende Agiou Andreou, mærker du bypulsen. Femten minutter senere kan du ligge under en parasol på stranden. Og er du til ridderromantik, skal du kigge ind på slottet. Det var der Englands Kong Richard Løvehjerte giftede sig med Berengaria af Navarra, og lod hende krone til Englands dronning i middelalderen.

Krydstogtsskibe strande og golf
At Limassol samtidig er Cyperns største havneby, sætter også sit præg på din ferie. Langs havnepromenaden kan du se både lystbådehavnens smukke sejlbåde, gæstende krydstogtsskibe og færger, der sejler til Grækenland. Et stenkast fra slottet ligger der en ny marina. Både i og udenfor Limassol er der flere solfyldte strande til badning og afslapning, og spiller du golf er der ikke langt til nogle af de fine baner på det vestlige Cypern.

Lej en bil og opdag mere
Limassol er et perfekt udgangspunkt for udflugter på øen. Både Larnaca, Pafos, hovedstaden Nicosia og de grønne Troodosbjerge ligger indenfor bekvem rækkevidde. Du kan gøre det nemt for dig selv ved at forudbestille en udlejningsbil allerede hjemmefra. 

Udflugtstips

  • Hovedstaden Nicosia
  • Vandretur i de smukke Troodosbjerge
  • Katamarantur med badning og snorkling

Bestil udflugterne allerede hjemmefra, så er du sikker på at få plads.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger