Larnaca

Larnaca har efterhånden udviklet sig til en moderne middelhavsby med mange modebutikker, kaffebarer og trendy restauranter. Men på samme tid har byen bevaret sin cypriotiske charme. Med TUI bor du med den bedste beliggenhed, med hav, kulturliv og restauranter lige i nærheden. Læs mere

Larnaca har efterhånden udviklet sig til en moderne middelhavsby med mange modebutikker, kaffebarer og trendy restauranter. Men på samme tid har byen bevaret sin cypriotiske charme. Med TUI bor du med den bedste beliggenhed, med hav, kulturliv og restauranter lige i nærheden.

I Larnaca er der en lang og velholdt sandstrand, en bred palmeomkranset strandpromenade og elegante fortovsrestauranter med bløde polstrede stole. Smukke historiske bygninger som det tyrkiske fort fra 1605 og den kunsthistorisk interessante St. Lazarus-kirke forgylder dine gåture i byen.

Hotel med god beliggenhed
Du bor på vores hotel Atrium Zenon Hotel Apartments, hvor alt er tilrettelagt til en ferie med både bade- og byliv. Når det bliver mørkt er der et stort udvalg af restauranter og forlystelser at vælge mellem, med alt fra eksklusive italienske restauranter til traditionelle bouzoukiklibber og klubber med den nyeste musik.

Opdag øen med en udlejningsbil 
Med en udlejningsbil vil du opdage, at Cypern foruden strandene myldrer med vingårde, kunstnerbyer og små landejendomme, der sælger egne produkter. Du kan nemt bestille en udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra. 

Udflugtstips
Hvis du følger med på vores guidede udflugter kan du for eksempel opleve:

  • Vingårde ude på landet
  • Vandretur i de smukke Troodosbjerge
  • Karpasia, de vilde æslers rige

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger