Cypern

Vores rejser til Cypern bringer dig til en af Middelhavets mest solsikre øer, med bløde sandstrande og turkist vand. Rejser du med os vælger du mellem øens bedste rejsemål og mange hoteller med moderne indretning, børneaktiviteter, træningsmuligheder og strandbeliggenhed. Deriblandt to Family Life. Læs mere

Vores rejser til Cypern bringer dig til en af Middelhavets mest solsikre øer, med bløde sandstrande og turkist vand. Rejser du med os vælger du mellem øens bedste rejsemål og mange hoteller med moderne indretning, børneaktiviteter, træningsmuligheder og strandbeliggenhed. Deriblandt to Family Life.

Du flyver direkte til Larnaca på sydkysten, og kan vælge mellem ikke mindre end syv forskellige rejsemål på øen. Med moderne hoteller, der passer til alle, fra den store slægtsferie til vennerne eller den lille familie. Og med strande der har Europas reneste badevand (ifølge EU's årlige rapport).  

Sandstrande, loungebarer og kultur
Nissi Beach er ofte er med på toplister over verdens bedste strande. Her ligger vores TUI Family Life med gratis børneklubber som Bamseklubben, professionelle træningstimer og stort fokus på mad og drikke. I Ayia Napa finder du lidt af det hele: strandliv, klipper, antikke kulturskatte og pulserende natklubber. Fig Tree Bay har et lidt roligere tempo og mange hoteller direkte ved stranden. Ønsker du lidt mere trendy barer og smarte butikker, skal du se nærmere på Limassol eller verdensarvsbyen Pafos. Den mest luksuriøse ferie får du garanteret på vores Sensatorihotel i Aphrodite Hills.

Hoteller der giver dig mere
Hvis du rejser med en familie med blandede aldre, er det vores to TUI Family Life-hoteller der giver dig mest. Her findes alt fra træning i grupper til udendørs bio for teenagerne. Men du kan også se nærmere på vores Blue Star-hoteller, med legehus og træningstips. En rolig og skøn atmosfære til dem der rejser uden børn, findes på vores TUI Sensimar-hoteller.

Dykning, shopping og antikke ruiner
Cypern har masser at byde på, uanset om du drømmer om bådudflugter, dykning, kulturhistorie, mountainbiking, naturvandringer, forlystelsesliv, vingårdsbesøg, eller restauranter med trækulsgrillede specialiteter. Oplev endnu mere af øen, enten på vores udflugter eller ved at leje en bil

 

Vis mindre