Fig Tree Bay

Både Fig Tree Bay og Pernera ligger langs en kyststrækning med flere små byer, omkranset af bugter med børnevenlige sandstrande, krystalklart vand og et afslappet tempo. Familieferien får ekstra meget indhold på vores koncepthoteller TUI Family Life og Blue Star. På børnefrie TUI Sensimar er der stille og roligt. Læs mere

Både Fig Tree Bay og Pernera ligger langs en kyststrækning med flere små byer, omkranset af bugter med børnevenlige sandstrande, krystalklart vand og et afslappet tempo. Familieferien får ekstra meget indhold på vores koncepthoteller TUI Family Life og Blue Star. På børnefrie TUI Sensimar er der stille og roligt.

Hele Fig Tree Bay-kysten er omgivet af parasoller, taverner og frodig vegetation. Langs hovedgaden i Fig Tree Bay er der mange restauranter med international mad, nogle cypriotiske taverner, cafeer, musikpub'er og butikker.

Pernera
En fin strandpromenade forbinder Fig Tree Bay med Perneraområdet nogle kilometer borte. Her er der endnu flere strande i små bugter. Der er en hel del restauranter og nogle sportsbarer at vælge mellem.

Hoteller ved stranden
Vores TUI Family Life-hotel med børneklubber og fitnesstræning ligger på en odde direkte ved stranden. Lige så god beliggenhed, men i Pernera, har vores TUI Sensimar-hotel for voksne. Store familier kan vælge at bo på Althea Villas og har så adgang til faciliteter på Blue Star-hotellet ved siden af.

Udflugtstips

  • Bytur til Larnaca med seværdigheder og shopping
  • Se vilde æsler på halvøen Karpasia
  • Snorkeltur i krystalklart vand

Bestil udflugterne hjemmefra, så er du sikker på at få plads.

Udforsk øen med en udlejningsbil
Vil du hellere udforske øen på egen hånd, giver guiderne gerne tips til ture. På vejen mod Pafos kan du for eksempel standse ved havklipperne Petra tou Romiou, hvor myten hævder, at kærlighedens gudinde Afrodite blev født op af havet. Du kan gøre det nemt for dig selv ved at forudbestille en udlejningsbil allerede hjemmefra. 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger