Ayia Napa

Ayia Napa giver plads til både et roligt familieliv, hyggelige aftenture og partynætter. Du kan også vandre, cykle og bade ved fine strande. Vælg mellem resorthoteller med aktiviteter og små personlige hoteller, og langt de fleste af dem har en god strandbeliggenhed. Læs mere

Ayia Napa giver plads til både et roligt familieliv, hyggelige aftenture og partynætter. Du kan også vandre, cykle og bade ved fine strande. Vælg mellem resorthoteller med aktiviteter og små personlige hoteller, og langt de fleste af dem har en god strandbeliggenhed.

Sandstrandene i Ayia Napa er blandt øens bedste – og mest børnevenlige. Gyldne, lavvandede strande fylder bugtene på begge sider af fiskerihavnen. Du kan gå hele vejen langs havet på en strandpromenade, der visse steder er en lille sti.

Både forlystelsesgader og roligere områder
Gaderne ved det gamle venetianske kloster er centrum for bar- og klublivet i højsæsonen. Nede i fiskerihavnen er der mere roligt, og her kan du bestille friskfanget fisk på nogle af restauranterne. Blot et kvarters gang derfra hører man intet andet end bølgerne, der ruller ind mod stranden.

Hoteller for enhver smag
Vi har både resorthoteller med aktiviteter som Blue Star, og mindre familiedrevne lejlighedshoteller. Klik dig frem til din egen favorit i det store udvalg.

Udflugtstips

  • Black Pearl – piratkrydstogt
  • Vandreture i de smukke Troodosbjerge
  • Snorkelture i krystalklart vand

Bestil udflugterne hjemmefra, så er du sikker på at få plads.

Udforsk øen med en udlejningsbil
Med en udlejningsbil kan du nemt opleve Cypern. Foruden strandene myldrer det med vingårde, kunstnerbye og små landejendomme, der sælger ders egenproducerede produkter. Vores guider giver dig de bedste tips, udlejningsbilen bestiller du nemmest hjemmefra. 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger