Aphrodite Hills

Aphrodite Hills er en eksklusiv hotelby med flere store pools, restauranter, golfbane og et prisbelønnet spa. Du bor på femstjernede TUI Sensatori med en skøn beliggenhed højt over havet. Der er cirka en halv times kørsel med bil til Pafos stræder og kultur. Læs mere

Aphrodite Hills er en eksklusiv hotelby med flere store pools, restauranter, golfbane og et prisbelønnet spa. Du bor på femstjernede TUI Sensatori med en skøn beliggenhed højt over havet. Der er cirka en halv times kørsel med bil til Pafos stræder og kultur.

Aphrodite Hills er bygget op omkring et eksklusivt hotelresort på en bakke ved havet, øst for Pafos. Vores hotel hører til konceptet TUI Sensatori, hvor du kan se frem til store poolområder, sportsaktiviteter, spabehandlinger og mad af høj klasse.

Golf, tennis og vandrestier
Feriebyen breder sig ud over to bakker på hver sin side af en kløft. Inde på området er der tennisbaner, golfbane, cykeludlejning, ridning, fitness, yoga og poolområder til både aktiviteter og hvile. Der udgår også flere vandresstier herfra.

Restauranter, butikker og luksuriøst spa
Der er også et "Bytorv" med flere restauranter (du kan blandt andet spise sushi, ovnbagt pizza eller meze). Lige ved siden af ligger spa-anlægget med skønne behandlinger som aromaterapi, stenmassage og tyrkisk dampbad.

Beach Club
Nedenfor bakken ligger det glitrende Middelhav. Hver dag kører der gratis bus til hotellets egen beach club, der ligger ved en strand bestående af sand og sten.

Afrodites fødested
Nede ved havet ligger også udflugtsmålet Petra tou Romiou, en lille rullestensstrand i en smuk bugt med høje havklipper. Ifølge sagnet blev Afrodite født ud af havet netop her, og sejlede ind til stranden båret af en muslingeskal.

Udflugtstips

  • Bytur til Larnaca med seværdigheder og shopping
  • Vandretur i de smukke Trodossbjerge
  • Snorkeltur i krystalklart vand

Bestil udflugterne hjemmefra, så er du sikker på at få en plads.

Oplev øen med en udlejningsbil
Med en udlejningsbil vil du hurtigt opdage, at Cypern foruden sine strande myldrer af vingårde, kunstnerbyer og små landejendomme, der sælger deres egne produkter. Vores guider giver dig gerne flere tips. Sådan lejer du en bil hjemmefra.


 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger