Rejser til Tsarevo

Tsarevo er både en badeby og en levende bulgarsk landsby med cirka 6.000 indbyggere. Den ligger naturskønt mellem grønne bjerge og tre små havbugter. De fine strande og den afslappende atmosfære gør Tsarevo til et populært slap-af-sted. Læs mere

Tsarevo er både en badeby og en levende bulgarsk landsby med cirka 6.000 indbyggere. Den ligger naturskønt mellem grønne bjerge og tre små havbugter. De fine strande og den afslappende atmosfære gør Tsarevo til et populært slap-af-sted.

Fredelige lille Tsarevo ligger længst sydpå på Bulgariens riviera ved Sortehavet. Mellem havbugternes strande skyder halvøer ud som naturlige bølgebrydere. Ind mod land ligger det 502 meter høje Papijabjerg som et landemærke.

Strande og landsbyliv
Der ligger to fine strande på hver sin side af Tsarevo. Inde i byen blandes fastboende og turister. Midt i byen ligger en lille havn med farverige fiskerbåde, og lige ved siden af er der nogle restauranter. Ved torvet, et stykke borte, er der cafeer og småbutikker, men generelt er Tsarevo stille og charmerende.

Udflugtstips

  • Vandparken i Primorsko
  • Katamarantur med sol og badning
  • Shopping i storbyen Burgas

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger