Rejser til Sinemoretz

Sinemoretz er en lille by med en landsbyagtig atmosfære, beliggende længst mod syd på Bulgariens solkyst, ikke langt fra grænsen til Tyrkiet. Ved den ene af de to dejlige strande ligger Bella Vista Beach Club med All Inclusive, stort poolområde, indendørspool, spa og træningsmuligheder. Læs mere

Sinemoretz er en lille by med en landsbyagtig atmosfære, beliggende længst mod syd på Bulgariens solkyst, ikke langt fra grænsen til Tyrkiet. Ved den ene af de to dejlige strande ligger Bella Vista Beach Club med All Inclusive, stort poolområde, indendørspool, spa og træningsmuligheder.

Sinemoretz har blot et par hundrede indbyggere, og ligger på en pynt med Strandjabjergene i baggrunden. Området er en del af Bulgariens største nationalpark. Byen passer til dig, der vil sole ved dejlige strande, bade i sortehavet og nyde roen. Du bor på et feriehotel, der har noget for alle i familien.

Strandliv
Der ligger to fine sandstrande på hver sin side af Sinemoretz. Den sydlige strand ligger beskyttet i en bugt. Her kan man leje solstole, og der er en strandrestaurant, der serverer bulgarske specialiteter. Tempoet er meget roligt, og alt hvad der findes er en bager og nogle småbutikker ved torvet.

Skildpadder og vandreture
Ved den nordlige strand munder floden Veleka ud i Sortehavet. Tager du på en bådtur på floden er der store chancer for at se skildpadder. I Sinemoretz omgivelser er der også smukke vandrestier. Blandt andet kan du vandre til den skjulte, fine strand Silistar.

Hoteller til familien
Hvis Sinemoretz er fredfyldt, er der så meget mere at foretage sig på hotellet. Bella Vista Beach ligger på en bakke ved den lavvandede sydlige strand. Der er flere restauranter, træningslokale, spa og en orientalsk café.

Udflugtstips

  • Vandpark i Primorsko
  • Katamarantur med sol og badning
  • Shopping i storbyen Burgas
  • 2-dages udflugt til Istanbul i Tyrkiet
Vis mindre

Toplister & anbefalinger