Obzor

Obzor ligger midt på Bulgariens riviera ved Sortehavet. Her kan du se frem til en hyggelig by og en 10 km lang sandstrand. Atmosfæren er rolig og afstressende, og der er masser af restauranter og småbutikker. Du kan vælge mellem flere af Obzors mest komplette All Inclusive-hoteller. Læs mere

Obzor ligger midt på Bulgariens riviera ved Sortehavet. Her kan du se frem til en hyggelig by og en 10 km lang sandstrand. Atmosfæren er rolig og afstressende, og der er masser af restauranter og småbutikker. Du kan vælge mellem flere af Obzors mest komplette All Inclusive-hoteller.

Flere og flere opdager Obzor. I højsæsonen i juli og august er folkelivet ganske livligt, med udeserveringer, vandsport, barer og et par diskoteker. Alligevel er stemningen ganske rolig, og i foråret og sensommeren er der stadig stille og roligt.

Kilometerlang sandstrand
Den ti kilometer lange strand er en af kystens bedste. Nærmest strandpromenaden dominerer turisterne, men lidt oppe i byen fornemmer du, at Obzor er en levende by, hvor et par tusinde fastboende lever deres dagligdag blandt bagerier, værksteder og lokale cafeer.

 Udflugtstips

  • Vandparken i Sunny Beach
  • Den hvide by Balchik og storbyen Varna
  • Middelalderbyen Nessebar med bådtur og rundvandring
  • Bybesøg i Erketch med lokal mad og tur i æseltrukken vogn

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger