Bulgarien

Sandstrande, farverige badebyer og moderne hoteller har gjort  Bulgarien til et populært ferieland. Noget andet der bidrager er ganske givet det lave prisniveau og den korte flyvetid - kun små tre timer. Vælg mellem bekvemme All Inclusive-resorts og små personlige hoteller. Læs mere

Sandstrande, farverige badebyer og moderne hoteller har gjort  Bulgarien til et populært ferieland. Noget andet der bidrager er ganske givet det lave prisniveau og den korte flyvetid - kun små tre timer. Vælg mellem bekvemme All Inclusive-resorts og små personlige hoteller.

Strande, shopping of forlystelser
Bulgarien er – måske lidt uventet – et sikkert kort til en skøn sol- og badeferie. En pålidelig sol, lyse (og brede) sandstrande, shoppinggader, heftige vandlande, udeserveringer og klubber til dem, der vil fortsætte hele natten.

Bådture, dykning og smuk natur
Der er også masser af oplevelser. Du kan sejle i katamaran, tage et dykkerkursus, tage til vindistriktet Pomorie eller tage på en jeeptur i bjergene. Det bedste familietip: Captain Jacks krydstogt på Sortehavet med leg, afslapning og badestop.

Find det rigtige rejsemål
Med os kan du vælge mellem alt fra livlige feriebyer til smalle stræder og sovebyer:

  • Sunny Beach, Bulgariens største rejsemål med shopping, forlystelser, strande og vandsport. Vælg mellem en snes hoteller, nogle med familiefokus, andre til dem, der rejser uden børn.
  • Obzor og Tsarevo: mellemstore rejsemål med landsbystemning og et tilpas udvalg af restauranter.
  • Nessebar: en kulturhistorisk idyl med smalle brostensstræder, der er med på Unescos verdensarvsliste. 
  • Sinemoretz og St Vlas: her bor du på All Inclusive-hoteller i landlige omgivelser.

Find det rigtig hotel

  • Blue Star er hoteller med lidt ekstra detaljer for både voksne og børn. I Sunny Beach ligger populære Blue star Majestic Beach.
  • RIU er en af verdens førende hotelkæder, med fokus på mad, drikke og service
  • SuneoClub passer til familier, der ønsker en billig All Inclusive. SuneoClub Helios Beach ligger direkte ved stranden i Obzor.
Vis mindre

Toplister & anbefalinger