Belle Mare

Det er på østkysten, at Mauritius er mest paradisisk, med hvide strande og kokospalmer. Nogle hundrede meter fra land løber et kilometerlangt koralrev, hvor man kan snorkle i læ for bølgerne.  Læs mere

Det er på østkysten, at Mauritius er mest paradisisk, med hvide strande og kokospalmer. Nogle hundrede meter fra land løber et kilometerlangt koralrev, hvor man kan snorkle i læ for bølgerne. 

Belle Mare er navnet på en af flere skønne strande langs Mauritius østkyst. I nærområdet ligger småbyer som Flacq og Bel Air, samt fredelige badebyer som Lafayette og Trou d'Eau Douce. Men de fleste hoteller ligger for sig selv, direkte ved egne strandafsnit. Klik på fanebladet Kort herover for at få en oversigt.

Afslappet ferieliv med All Inclusive
Du kan vandre langs stranden, snorkle, tage på bådudflugter, læse ferieromaner under palmernes skygge, prøve vandsport og deltage i hotellernes aktiviteter. Her i Belle Mare har man All Inclusive, og der indgår ikke kun mad og drikke, men også udlån af sportsudstyr, træningstimer, underholdning og meget mere (læs mere i hotelpræsentationerne).

Tag på en shoppingudflugt
Hvis du vil opleve mere folkeliv, museer og butiksgader, anbefaler vi en udflugt til øens hovedstad Port Lois. Endnu tættere på findes markedet i Flacq. Du kan også tage til Mauritius førende badeby Grand Baie, nær strande, shoppingcentre og restauranter.

Se dig omkring på Mauritius
Som helhed er Mauritius en farverig og mangfoldig ø. Med suveræn dykning og snorkling, store sukkerrørsplantager, tropisk regnskov og charmerende franskkoloniale byer. Befolkningen har rødder i både Afrika, Europa og Asien, hvilket har skabt et spændende miks af kulturer.

Vejret på Mauritius
Mauritius har tropisk klima hele året. November til april kan man kalde højsæson med dagstemperaturer omkring 30 grader. Der kan forekomme korte regnbyger, men det er stadig varmt. Lidt lavere temperaturer, især aftener og nætter, forekommer i lavsæsonen (maj til oktober). Takket være beskyttende rev, kan du bade hele året, vandtemperaturen ligger på omkring 24-27 grader. I lavsæsonen kan udvalget af restauranter og aktiviteter være noget mindre og tempoet roligere.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger