Rejser til Ao Nang, Krabi

Badebyen Ao Nang er selve hjertet i Krabiprovinsen på fastlandet øst for Phuket. Den lange strandgade er et farverigt mylder af butikker, skræddere, restauranter og markedsboder. Med longtalbåd kommer du nemt til skønne strande på de nærliggende øer. Du flyver med Thai via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i hovedstaden. Læs mere

Badebyen Ao Nang er selve hjertet i Krabiprovinsen på fastlandet øst for Phuket. Den lange strandgade er et farverigt mylder af butikker, skræddere, restauranter og markedsboder. Med longtalbåd kommer du nemt til skønne strande på de nærliggende øer. Du flyver med Thai via Bangkok, og kan, hvis du har lyst, afslutte rejsen med to nætter i hovedstaden.

I Ao Nangs langstrakte bugt er der en smal sandstrand, som er trafikalt knudepunkt for de smukke longtailbåde, der i snesevis ligger trukket op i sandet. Når der om sommeren nogle gange er badeforbud på grund af strøm i selve Ao Nang, så er det altid godt at bade og snorkle ved øerne ud for.

Longtailbåde til paradisstrande
De virkelige paradisstrande ligger nemlig en kort bådtur længere ude. For nogle få thailandske baht kommer du til Ao Phra Nang, som af Sunday Times er blevet udnævnt til verdens næstbedste strand. Samme fornemmelse af at være trådt ind i en tropisk drøm får du, hvis du tager til Chicken Island eller Railay.

Paradis for snorkling og jungleudflugter
Her er der også perfekte forudsætninger for dykning og snorkling her. Anemone Reef og Shark Point er to af de mest kendte dykkesteder, og der går også både direkte fra Ao Nang til de kendte Phi Phi-øer. hvis du vil opleve regnskoven, kan du både vandre og sejle i junglen.

To nætter i Bangkok

Dy flyver med Thai Airways bekvemme rutefly til Bangkok, og fortsætter til Phuket med Thais indenrigsfly (ca. 1 time). Du kører med transferbussen til Ao Nang, hvis du har bestilt dette. Ønsker du et par dage i Bangkok, kan du gratis udskifte de to sidste nætter i Ao Nang med to nætter i Bangkok

Byger, solskin og et lavere prisniveau
Flere og flere vælger at rejse til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte tropiske regnbyger er noget større i sommerhalvåret, så skinner solen oftest, og her er lige varmt og skønt hele året. Desuden er både tempoet og prisniveauet laverede end i højsæsonen. Og faktum er, at når TUI beder sine gæster om at vurdere Thailandsoplevelsen, er tallene højest om sommeren.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger