Udflugter

TUI er glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt og velkomponeret udflugtsprogram, hvor der findes noget, der passer til alle. Du kan tage med på alt fra bådudflugter og byrundture til aftenunderholdning, dykning og kulturrejser, eller købe entrébilletter.

Bliv inspireret, se på billeder og læs mere om vores udflugter på vores rejsemålssider, overvej udvalget, inden du nemt og smidigt bestiller og betaler på Min Rejse fra 60 dage før afrejse, men også i løbet af ferien.

For at læse mere om vores udflugtsudvalg 
klikker du på fanebladet ”Udflugter” under de respektive rejsemål eller hoteller. Der finder du alle udflugter med tekster og billeder, der tilbydes fra dit rejsemål eller hotel. Du kan bestille og betale vores udflugter 60 dage før din afrejse på Min Rejse.

Har du allerede bestilt din rejse
Så kan du logge ind med dit bestillingsnummer på Min Rejse for at se, hvilke udflugter der gælder fra netop dit hotel. Her vises også priser, hvilke dage og på hvilket sprog udflugten foregår på.

I løbet af rejsen
Du kan også bestille udflugter i løbet af ferien ved at logge direkte ind på Min Rejse, så slipper du for at overholde tider, og kan bestille når du har lyst.

Betaling
Udflugten betales i Euro (€) eller USD $, og betalingen sker direkte i forbindelse med bestilling via kreditkort. Vi accepterer VISA eller Master Card / Euro Card.

Vi gør opmærksom på, at ved aflyste udflugter kan der gå op til 8 uger, før pengene er retur.

Har du nogle spørgsmål til os, ring på tlf. 70 10 10 50 eller se vores udflugtsportal