Transfer

Transfer
Transfer indgår oftest ikke i rejsens grundpris. I de fleste tilfælde kan du købe bustransfer, egen taxi eller minibus, der venter på dig ved ankomsten til rejsemålet. Prisen inkluderer transfer for både ankomst og hjemrejse, samt mellem hotellerne, hvis du har bestilt en kombinationsrejse. Når du foretager en bestilling kan du se hvilke alternativer der er tilgængelige. Obs! børnestol i bilerne kan ikke garanteres.

I de fleste tilfælde mødes du ved ankomsten af TUI-personale, der nogle gange er engelsktalende. Flyver du med rutefly er der ofte ikke noget TUI-personale ved ankomst.

Bestil bustransfer
Hvis du bestiller bustransfer, kan en vis ventetid forekomme i lufthavnen. Transferen er nogle gange er fælles for flere fly, med rejsende der kan komme fra forskellige lande. Busserne standser ofte ved flere hoteller og transfertiden kan derfor variere. I visse tilfælde kan det ske, at transferen istedet sker med minibus eller med taxi. Guider medfølger ikke på transferen.

Bestil egen minibus eller taxi
Vil du direkte til hotellet, kan du bestille egen transfer med minibus eller taxi. Egen transfer kan bestilles af selskaber på op til seks personer, inklusive børn under 2 år. Er i flere selskaber der vil dele en minibus/taxi, er det nok at den ene i selskabet bestiller den. Prisen gælder både for ankomst og afrejse og bekræftes i bestillingen.
Husk at der skal kunne være plads til alt bagagen i samme minibus eller taxi.

Kombinationsrejser
Har du bestilt transfer gælder den også, hvis du har valgt at kombinere to forskellige rejsemål. Nogle gange kan det dog være nødvendigt at din transfer går via lufthavnen, når du skifter til et andet rejsemål. Kontakt vores guider for afhentningstiden. Hvis du har valgt at kombinere to hoteller i samme by, arrangerer du i stedet transporten på egen hånd, gemmer kvitteringen og kontakter guiderne, for at få beløbet tilbage.
Flere hotelstop kan forekomme på transferen.
Obs! hvis du har bestilt egen taxi eller minibus fra og til lufthavnen, kan det alligevel ske, at du skal dele kombinationstransferen med andre rejsende mellem de forskellige rejsemål.

Pakkerejse med rutefly
Ved bestilling af en pakkerejse med rutefly er det kun muligt at bestille taxitransfer på rejsemålet. 

Hvis du ikke har bestilt hotel
Hvis du bestiller bustransfer og ikke har bestilt et af vores hoteller, vil du få transfer til/fra et specifikt hotel på rejsemålet, der er oplyst på din billet. Man kan ikke ændre transferen til et andet hotel.

Nogle gange indgår transfer
På nogle rejsemål indgår transferen i grundprisen, f.eks. til Maldiverne, hvor transferen sker med båd eller vandflyver. På hvert rejsemål under rubrikken Transfer, finder du information om, hvad der gælder for netop det rejsemål.