Uspecificerede rejser

En uspecificeret rejse (en restplads) er til dig, der er fleksibel, ikke stiller krav til indkvartering og beliggenhed, men derimod ønsker en enkel rejse på egen hånd. På denne måde får du et prisbillig udgangspunkt. Denne type af rejse medfører, at du først på rejsemålet får besked om din indkvartering. Vær opmærksom på, at specielle regler er gældende for uspecificerede rejser.

Kategori 1

Max. 2 personer indkvarteres i hotel- pensionatværelse eller værelse i lejlighed. Rejser du alene, kan du indkvarteres med andre rejsende, af samme køn, på samme værelse, samt dele seng. Hvis du/I indkvarteres i lejlighed med flere værelser, kan du komme til at dele lejligheden med flere personer. I en lejlighed med flere værelser, kan der således bo 2 personer på hvert værelse. Der er ikke garanti privat dusch/toilet på værelset. Såfremt man indkvarteres i delt lejlighed, kan det ikke garanteres, at værelset kan aflåses. Flytning under opholdet kan forekomme. Der er ikke garanti for at bo på et hotel/lejlighed og områder, som vi har i programmet. Oftest laveste kategori. Måltider er ikke inkluderet. Hotel anvises på rejsemålet.

Kategori 2

Min. 2 personer og max. 3 personer indkvarteres i hotelværelse eller værelse i lejlighed. Garanti for privat bad/toilet. Såfremt man indkvarteres i delt lejlighed, kan det ikke garanteres, at værelset kan aflåses. Flytning under opholdet kan forekomme. Der er ikke garanti for at bo på et hotel/lejlighed og områder, som vi har i programmet. Oftest laveste kategori. Måltider er ikke inkluderet. Hotel anvises på rejsemålet.

Kategori 3

Min. 2 personer og max. 4 personer indkvarteres i lejlighed af ubestemt størrelse/type. Garanti for privat bad/toilet. Flytning under opholdet kan forekomme. Der er ikke garanti for at bo i en lejlighed og område, som vi har i programmet. Oftest laveste kategori. Måltider er ikke inkluderet. Lejlighed anvises på rejsemålet.

Kategori 4

1 person med garanti for eget hotelværelse eller lejlighed med privat bad/toilet. Flytning under opholdet kan forekomme. Der er ikke garanti for at bo på et hotel og område, som vi har i programmet. Oftest laveste kategori. Måltider er ikke inkluderet. Hotel anvises på rejsemålet.

Vilkår for alle uspecificerede rejser

Hvis du stiller krav til indkvartering samt beliggenhed, bør du i stedet vælge en rejse fra vores ordinære program. I rejsens pris indgår kun flyrejse t/r samt enkel indkvartering. På visse flyselskaber er mad om bord på flyet ikke inkl. Der indgår ikke måltider og rengøring, uanset om dette fremgår af kataloget. Du kan blive flyttet flere gange i løbet af opholdet. Der er ikke garanti for indkvartering på programførte hoteller og lejligheder samt områder.
På uspecificerede rejser betaler man 400,- pr. person i bagagetillæg.

OBS! Annoncepriser for uspecificerede rejser gælder altid kategori 1.