Spædbørn, børn & unge under 18 år

Spædbørn under 2 år (må ikke være fyldt 2 år på hjemrejsedagen) er prisen 300,- i charterfly, såfremt de sidder på forældrenes skød. Et barn pr. voksen. Ved flyvning med rutefly betales en højere pris pr. barn. Ønsker du et separat sæde til dit barn på 2 år eller derunder, kan du altid ringe til os på 70 10 10 50 og høre om der er mulighed for det.

Mad om bord er ikke inklusiv.

Normalt kontrolleres fødselsdato i afrejselufthavnen for børn under 2 år af sikkerhedshensyn. Evt. seng og måltider på feriestedet afregnes direkte til hotellet. Til børn under 2 år må der ikke medbringes fribagage. Klapvogn kan medtages, nogle flyselskaber tager et gebyr for dette (på eget ansvar).

Bemærk, at familier med børn under 2 år aldrig må sidde ved nødudgangen på flyrejsen samt at det kun er tilladt at sidde med 1 barn under 2 år pr række (ABC ell. DEF) da der kun forefindes 4 stk. iltmasker i panelet over hver sæderække.

Børn og unge under 18 år, som rejser uden voksne rejseledsagere, skal ved køb af rejsen forevise en formular med forældrenes samtykke til, at de har tilladelse til at rejse. Af sikkerhedsmæssige årsager kan man ikke bestille rejser til børn og unge under 18 år på vores hjemmeside.

Udskriv formular her >

Børne- og ekstrasengsrabatter
Ofte tilbyder vi børnerabatter til børn, der ligger i ekstraseng:

2-11 år – her får du den største børnerabat.
12-17 år – her får du også rabat, men den er ofte mindre end til små børn.