Fritidsresor hyrbil

Billeje

TUI har sammen med CarTrawler skabt en enkel og smidig måde at skræddersy din billeje gennem det bredeste udvalg til de bedste priser.

CarTrawler samarbejder med 1.300 af verdens førende udlejningsfirmaer, som Budget, Enterprise, Europcar, Avis, National, Thrifty, Payless, Alamo, Hertz, Dollar og SIXT i over 174 lande.

En udlejningsbil giver dig frihed og større muligheder for, at din ferie kan blive nøjagtig som du ønsker den. Du stopper der hvor du har lyst, og er ikke afhængig af tidstabeller.

En nyhed er, at du også kan bestille din udlejningsbil selv om du ikke rejser med TUI, og uanset hvorhen i verden du skal rejse.

Du bestiller din udlejningsbil ved at klikke på linket længere nede.

Husk at udskrive din bookingbekræftelse med det samme, da den skal medbringes til biludlejeren.

På bookingbekræftelsen finder du også information om, hvor du skal ringe eller maile til, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende din udlejningsbil før eller i løbet af rejsen, da al kontakt vedrørende udlejningsbilen foretages direkte til CarTrawler eller den lokale udlejer på rejsemålet, og ikke med TUI.

OBS! Al henvendelse vedr. billeje, herunder reklamation og prisspørgsmål før/under/efter rejsen, skal rettes direkte til CarTrawler

Bestil direkte på hjemmesiden

Læs mere og bestil din bil her