Dobbelt op på ferien

- men ikke på prisen

Kombinationsrejser

 Hvorfor nøjes med ét rejsemål, når du kan få to for den samme pris?

Flere og flere rejsende vælger en kombinationsrejse for at få mest ud af deres ferie. For eksempel vælger hele 60 % af vores gæster rejsende i Thailand at skifte byen eller hotellet ud efter den første uge, for så at tage videre til det næste eventyr et andet sted i landet.

Hver uge på din rejse, giver mulighed for en ny oplevelse. 

I Thailand kan du starte med en uge på fastlandet ved Phuket eller Khao Lak og afslutte ferien ude på en af de små øer som Koh Lanta eller Koh Samui.

Du kunne også lægge ud med en uge på et lille og simpelt bungalowhotel ved stranden, inden du opgraderer til fem-stjernet luksus i feriens anden uge.

Eller måske vil du kombinere en uges vingårdsferieMadeira med en uges byoplevelser i Funchal?.

Det kunne også være, at du gerne vil på lidt storbyferie i New York for så at slutte af med krydstogt i det caribiske?

Her er nogle af vores favoritter...

- Hvis du flyver til Phuket i Thailand så start med en uge i Khao Lak og slut af på et af rejsemålene, på Phuket.

- Hvis du flyver til Krabi i Thailand, kan du kombinere badebyen Ao Nang med en uge i fred og ro på de små øer - evt. Koh Mook eller Koh Kradan.

- Vil du hellere til Mexico, så start med en uges barfodsferie på Isla Holbox og slut af på et af vores RIU-hoteller, på stranden i Cancún.

Der er stort set ingen begrænsninger, når du vil kombinere rejsemål og hoteller.

Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, så ring til en af vores erfarne rejsekonsulenter og få tips til, hvilken kombination der er den rette for dig.

Vi sørger for at du kommer fra lufthavnen til første hotel, henter og bringer dig videre til næste hotel, og kører dig sikkert til lufthavnen, når hjemrejsen nærmer sig. Du er jo trods alt på ferie!

Ring til os på 70 10 10 50 og hør hvordan vi sammen kan skræddersy din næste ferie.