Familieferie

Den bedste ferie for hele familien

Når familien skal på ferie, skal alle have det sjovt. Vi har hoteller for enhver, hvor både børn og voksne trives. Du kan finde hoteller, der har fuld fokus på underholdning for børn, hoteller hvor der også er afdelinger for voksne og hoteller med vandparker. 

På vores TUI Family Life hoteller, er det ren børneferie af høj standard. Her er bamseklub, aktiviteter for hele familien og mulighed for All Inclusive. Vores Blue Star hoteller er skabt til afslapning for både børn og voksne, med store pool-områder, aktiviteter og indbydende restauranter.

Alanya i Tyrkiet med TUI

Gode familiepriser

Vi har rigitg gode priser for familien hen over sommeren. Kom f.eks. 2 voksne og 2 børn til Tyrkiet i en uge for kun 6.892,-. Tast selv hvor mange børn, der skal med på ferien og se hvor billigt det kan gøres.

Se tilbud

Anbefaling: Top 10 for familier

Det kan være svært at vælge det rigtige hotel. Her giver vi dig top ti hoteller for familier og top ti hoteller med All Inclusive for familier. Så er i sikre på at få den perfekte familieferie.
Piger spiser is ved poolen

All inclusive

All Inclusive er genialt for børnefamilier. For de utålmodige er maden hurtigt serveret, der er noget for enhver smag og du behøver ikke tænker over regningen.

Læs mere